UPM beri kesedaran kanser kepada masyarakat orang asli Penderas - Japar, Salimah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA KRAU - 17 staf Jabatan Kejururawatan dan Rehabilitasi bersama 36 orang pelajar Bacelor Kejururawatan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), UPM menganjurkan program kesedaran kanser kepada masyarakat Orang Asli di Penderas.