Dr Thinagaran terima anugerah ‘Venus International Faculty Awards’ - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Pensyarah kanan Jabatan Sains Komputer, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr Thinagaran a/l Perumal menerima anugerah kecemerlangan akademik “Venus International Faculty Awards (VIFA) 2017, di Chennai, India, baru-baru ini.