JPNIN - UPM adakan kerjasama program perpaduan, integrasi nasional - Mohd ‘Azini, Nurainul Syifa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 24 Julai - Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama dengan Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) mengadakan kerjasama strategik program perpaduan dan integrasi nasional yang memberi impak kepada masyarakat khususnya di kalangan generasi muda.