UPM tandatangani surat hasrat kerjasama dengan Yayasan Steinbeis Malaysia - Harun, Najihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 3 Ogos– Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH), Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani surat hasrat kerjasama bersama Yayasan Steinbeis Malaysia (STMY) bagi meningkatkan pembangunan kualiti produk halal serta memperluaskan pasaran produk kosmetik halal ke United Kingdom.