Pelajar UPM menang “99-second Pitch Winner” pertandingan SCB future leader challenge - Mahidin, Nurnadhira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 31 Julai – Empat pelajar dari Putra Business School (PBS), Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (FEP), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pertandingan SCB Future Leader Challenge anjuran Siam Commercial Bank dengan kerjasama Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University di Thailand.