UPM anjur program pengukuhan dan peningkatan minat matematik - Harun, Najihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 5 Ogos – Fakulti Sains dan Pusat Asasi Sains Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Pengukuhan dan Peningkatan Minat Matematik bagi meningkatkan minat matematik di kalangan pelajar sekolah menengah luar bandar negeri Selangor.