100 pelajar sertai putrabike fun ride UPM - Harun , Najihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Kira-kira 100 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai kayuhan sihat ‘Putrabike Fun Ride UPM 2017’ sejauh 5 kilometer di dalam kawasan kampus UPM, baru-baru ini.