Pengetahuan keselamatan air dalam pencegahan kemalangan kelemasan - Ulfana, Auliyaa Putri (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 28hb Sept- Pengetahuan tentang keselamatan air mestilah diketahui umum terutamanya ketika ini dengan peningkatan kes kemalangan mati lemas di Malaysia.