40 peserta ikuti latihan pencegahan penyakit zoonotik haiwan liar - Abdul Habib, Norsaiful Bahri (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SANDAKAN - Malaysia One Health University Network (MyOHUN), Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Latihan Pencegahan Zoonotik Haiwan Liar dan Kesihatan Ekosistem Tropika baru-baru ini.