GCEC 2017 mengetengahkan kepentingan kejuruteraan awam negara - Shafain, Shaza Zaq’Wan (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 25 Julai - Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kementerian Kerja Raya (KKR), Jabatan Kerja Raya (JKR), Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dan Lembaga Jurutera Malaysia (BEM) menganjurkan Persidangan Global Civil Engineering (GCEC 2017) bagi mengetengahkan kepentingan kejuruteraan awam negara.