Tan Sri Prof. Emeritus Anuwar Ali dilantik pengerusi lembaga pengarah UPM - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 1 Ogos - Tan Sri Prof. Emeritus Anuwar Ali dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Putra Malaysia (UPM) mulai 1 Ogos 2017 hingga 31 Julai 2020.