Program ‘Ziarah Ihsan Ramadan @ WAZAN di Hati’ santuni pelajar asnaf - Noorudin, Mohd Noo Elmir (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Program ‘Ziarah Ihsan Ramadan @ WAZAN di Hati’ anjuran Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) kali ini berbeza dan lebih meriah daripada sebelum ini, dengan beberapa entiti lain turut dijemput menyertainya.