Menteri serah “E-Cutter” UPM kepada peneroka FELDA - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
HULU SELANGOR, 20 Julai – Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh menyerahkan mesin E-Cutter kepada peneroka Felda Hulu Selangor pada Program Penyelidikan Translasional: E-Cutter Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) Zon Hulu Selangor.