Prof Ir Dr Mohd Sapuan terima ‘SAE Outstanding Technical Paper Award’ - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 13 Julai - Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Professor Ir Dr Mohd Sapuan Salit menerima “Outstanding Technical Paper Award 2016” daripada Society of Automotive Engineers International Malaysia (SAE International Malaysia) hari ini.