Jun Hoong disambut meriah oleh warga UPM di KLIA - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SEPANG, 24 Julai - Pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia, Cheong Jun Hoong yang menjuarai acara 10 meter platform Kejohanan Akuatik Dunia FINA 2017 di Budapest, Hungary baru-baru ini disambut ketibaannya oleh warga UPM di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.