eDU-PARK jalin kerjasama tarik pelancong - Awang, Noor Azreen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 15 Jun - Program pelancongan pendidikan di dalam kampus Universiti Putra Malaysia (UPM), eDU-PARK, mengorak langkah dengan menjadi universiti terawal menjalin kerjasama dengan empat agensi pelancongan ke arah memperkukuhkan eEDU-PARK sebagai destinasi untuk pelancong dalam dan luar negara.