UPM pertahan Anugerah Harta Intelek Negara - Hussin, Hafliza (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 18 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih kemenangan dua tahun berturut-turut mengungguli Kategori Organisasi (Pengurusan Harta Intelek Terbaik) dan merangkul Emas di Anugerah Harta Intelek Negara (AHIN) 2017 yang berlangsung di Hotel Pullman Bangsar, Kuala Lumpur pada hari ini.