UPM – kedutaan Jepun anjur ‘Kimono Demonstration’ - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 13 Julai – Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kedutaan Jepun di Malaysia menganjurkan program ‘Kimono Demonstration’ bagi mempromosikan budaya Jepun melalui kimono di kalangan pelajar dan staf UPM.