UPM ke-15 terbaik dunia ranking QS top 50 under 50 - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 14 Jul - Universiti Putra Malaysia (UPM) tersenarai pada tangga ke-15 terbaik dunia dan pertama negara dalam ranking ‘QS Top 50 under 50’ pada tahun ini anjuran Quacquarelli Symonds (QS).