Promosi makanan warisan Malaysia di Ritz Carlton Berlin - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
BERLIN - Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Dr. Shahrim Karim telah dijemput sebagai chef jemputan untuk program “A Taste of Malaysia” di Ritz Carlton Berlin, Jerman dari Julai 13 hingga 15, 2017.