Naib Canselor serah bendera kontinjen UPM ke karnival MASUM 2017 - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 6 Julai – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris menyerahkan Bendera Kontinjen UPM ke Kejohanan Karnival MASUM 2017 yang akan berlangsung dari 8 hingga 21 Julai di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).