5,000 hadiri majlis sambutan hari raya UPM - Shafain, Shaza Zaqwan (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 12 Julai – Kira-kira 5,000 warga kampus Universiti Putra Malaysia (UPM) dan tetamu hadir pada majlis Hari Raya Aidilfitri UPM 2017 yang disambut meriah dengan pelbagai juadah disediakan.