Sukarelawan siswa K5 bantu persiapan raya anak yatim - Razak, Rizal (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 3 Jun – Sukarelawan Siswa Kolej Kelima (K5), Universiti Putra Malaysia (UPM) tampil menceriakan 43 orang anak yatim dan fakir miskin dari Rumah Kebajikan At-Taqwa, Puchong melalui program Fifth Baju Raya 4U @PUTRA|BAKTI UPM 2017.