MPP UPM edar bubur lambuk juadah berbuka - Harun, Najihah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Sebanyak 500 pakej edaran bubur lambuk diedarkan kepada pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini untuk juadah berbuka puasa.