Jonathan, Saritha dinobat olahragawan, olahragawati UPM 2016 - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Atlet menembak, Jonathan Wong Guangjie dan atlet memanah,Saritha Cham Nong masing-masing dipilih Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) 2016.