UPM kukuh ranking QS universiti terbaik dunia ke-229 dan kekal kedua terbaik negara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 8 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuhkan ranking ke-229 universiti terbaik dunia dalam Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2017/2018 hari ini dan mempertahankan kedudukan tahun lalu sebagai universiti kedua terbaik negara.