‘Traditional Pakistani Lunch’ Perkenal Keunikan Masakan Pakistan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 7 April – Kelab ‘Pakistani Students Country Club’ Universiti Putra Malaysia (UPM) dan International Student Association (UPMISA) memperkenalkan kepelbagaian masakan Pakistan melalui majlis ‘Traditional Pakistani Lunch’.