Malaysia Green Forum Beri Impak Baru Isu Kualiti Lanskap - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 5 April - Malaysia Green Forum 2010 (MGF 2010) akan memberi impak baru kualiti lanskap dan alam sekitar negara kepada generasi akan datang, kata Pengerusi Lanskap Malaysia, Tun Jeanne Abdullah.