Kerjasama UPM-MAFC Perkasa Sektor Pengeluaran Makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 9 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Malaysian Agrifood Corporation Berhad (MAFC) menjalinkan kerjasama akademik dan penyelidikan bagi menyumbang sektor pengeluaran makanan negara.