Forum Alumni Realisasikan Budaya Berilmu Berbakti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 21 Mei, – Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) merealisasikan budaya berilmu berbakti dengan melahirkan graduan yang berkualiti untuk berbakti dalam pembangunan negara melalui forum sambutan Hari Alumni 21 Mei.