Pelajar UPM jana pendapatan tertinggi dalam program Be$MART - Mohd ‘Azini, Nurainul Syifa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 25 Mei – Sembilan pelajar tahun akhir Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi RM300,000 Private Retirement Scheme Account dalam program Be$MART anjuran Yayasan CIMB.