UPM-KWAP rangka kerjasama wujudkan pesara produktif - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA LUMPUR, 26 Mei – Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) [KWAP] menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bagi mewujudkan jalinan kerjasama dalam usaha menggalakkan persaraan yang produktif dan meningkatkan kualiti kehidupan bagi warga yang mencapai usia bersara di negara ini, bermula dengan bakal pesara kakitangan kerajaan dan yang telah pesara.