Lengkapkan diri untuk sentiasa relevan: naib canselor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 24 Mei - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris mahu warga univerisiti terus melengkapkan diri dengan kemahiran, ilmu pengetahuan dan sifat peribadi yang tinggi untuk memastikan setiap mereka sentiasa relevan.