UPM menang Anugerah Kursi Tan Sri Dr. Ali Hamsa - Wan Shafain, ShazaZaq’ (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 25 Mei – Universiti Pura Malaysia (UPM) buat julung kalinya memenangi Anugerah Kursi Tan Sri Dr. Ali Hamsa sekali gus menerima sijil dan geran berjumlah RM300,000 untuk tempoh tiga tahun.