Pejabat Pendaftar menang Anugerah Khas Creanova Lean 2017 - Kamarudin, Dalina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SHAH ALAM – Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Khas Creanova Lean 2017 pada majlis yang dianjurkan Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) di Hotel Grand Blue Wave, Shah Alam baru-baru ini.