Bendung masalah “pemerangan” pada buah nangka - Singh, Daljit (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
LANCHANG - Masalah pemerangan atau “karat” pada buah nangka menyebabkan hasil pulangan tuaian buah nangka di negara ini menurun.