UPM lancar projek sistem pengangkutan guna kereta elektrik - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 25 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Kejuruteraannya kini melaksanakan projek sistem pengangkutan menggunakan kereta elektrik, MyCOMS yang pertama seumpamanya di Malaysia, bagi kegunaan kakitangan dan pelajar dalam menerapkan teknologi hijau di kampus.