UPM sertai persidangan ASAIHL 2017 di Universitas Hasanuddin, Makassar - Md Yasin, Mohd Nazri (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
MAKASSAR, 17 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai persidangan The Association of Southeast Asian Institutions of Higher Learning (ASAIHL) tahun 2017 mulai 16 hingga 19 Mei lalu di Universitas Hasanuddin, Makassar, Indonesia.