Program celik bahasa kebangsaan beri pendedahan khusus mata pelajaran BM - Mohd ‘Azini, Nurainul Syifa (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 22 Mei – Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan Program Celik Bahasa Kebangsaan untuk memberikan pendedahan secara khusus berkaitan pengajaran dan penguasaan tatabahasa Melayu kepada guru mata pelajaran Bahasa Melayu.