Amirrudin Juara Pidato Piala Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 11 April – Pelajar Tahun 3 Bacelor Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua) Universiti Putra Malaysia (UPM), Amirrudin Abdul Rahman muncul sebagai juara pertandingan Pidato Naib Canselor UPM kategori Bahasa Melayu.