Mun Yee Olahragawati MASUM, Hafizuddin Bintang Harapan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KANGAR, 10 April – Atlet terjun negara, Leong Mun Yee dinobatkan sebagai Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) berdasarkan kecemerlangan meraih 2 pingat emas semasa Kejohanan Sukan SEA ke-25 Vientiane, Laos pada Disember lalu.