Pelajar UPM Praktik Kemahiran Berkhatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 27 Nov – Pelajar Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia (UPM) membantu proses berkhatan kanak-kanak Rumah Nur Salam.