UPM-MVP Hasil Vaksin Haiwan Ternakan Tempatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SHAH ALAM, 11 Mei – Pusat Inovasi dan Pengkomersialan (ICC) Universiti Putra Malaysia (UPM) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Malaysia Vaccine & Pharmaceuticals Sdn Bhd (MVP) dalam projek penyelidikan bagi menghasilkan vaksin haiwan ternakan tempatan.