L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja
SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata...
| Main Author: | |
|---|---|
| Format: | UPM News |
| Language: | English Malay |
| Published: |
2010
|
| Online Access: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/ http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/1/L%E2%80%99Apprenti.pdf |
| Summary: | SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan.
Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata kemudahan teknologi tinggi yang ada di kompleks itu dapat membantu pelajar yang terlibat dalam industri pengeluaran dan perkhidmatan makanan. |
|---|