L’Apprenti Persiap Pelajar dalam Pasaran Kerja

SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
Format: UPM News
Language:English
Malay
Published: 2010
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/5375/1/L%E2%80%99Apprenti.pdf
Description
Summary:SERDANG, 7 April – Jabatan Pengurusan & Khidmat Makanan, Fakulti Sains & Teknologi Makanan (FSTM) memberi kemahiran pekerjaan kepada pelajarnya melalui penubuhan Kompleks Perkhidmatan Makanan. Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah berkata kemudahan teknologi tinggi yang ada di kompleks itu dapat membantu pelajar yang terlibat dalam industri pengeluaran dan perkhidmatan makanan.