‘Selangkah ke Universiti’ Pupuk Semangat Masuk ‘U’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 April – Program ‘Selangkah ke Universiti’ memupuk semangat memasuki universiti terhadap pelajar sasaran yang berpotensi berjaya dalam bidang akademik.