UPM meterai dua MoU pembangunan lestari - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 15 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani dua perjanjian persefahaman (MoU) dengan Perbadanan Putrajaya, dan dengan Tunas Nasional Holdings Sdn Bhd bagi tujuan mencapai pembangunan lestari dan penanaman bunga semusim.