Sultan Selangor sampaikan anugerah kepada 22 warga UPM yang cemerlang - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 11 Mei: Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi pengiktirafan kepada 22 staf akademik dan bukan akademik yang cemerlang dalam bidang pengajaran, penyelidikan dan inovasi, perkhidmatan profesional, penerbitan makalah serta perunding cemerlang pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2016 yang disampaikan oleh Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah yang juga Canselor UPM.