UPM anjur ICAN 2017 meraikan sumbangan rakan industri dan komuniti - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG – Pejabat Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Universiti Putra Malaysia (UPM) anjur majlis Apresiasi Industri dan Komuniti UPM (ICAN 2017) bagi meraikan sumbangan rakan industri dan komuniti serta penganugerahan untuk program jaringan industri dan masyarakat berimpak tinggi