Staf penerbit UPM menang rekabentuk buku terbaik anugerah MAPIM-KPT - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
KUALA TERENGGANU – Dua pegawai Penerbit, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi kategori Anugerah Rekabentuk Buku Terbaik pada anugerah Majlis Penerbitan Ilmiah Malaysia (MAPIM) – Kementerian Pengajian Tinggi 2016 di Pusat Konvensyen Duyong Duyong Convention Centre, Pulau Duyong, di sini baru-baru ini.