UPM airbus helicopters Malaysia meterai MoU - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 28 April – Pusat Penyelidikan Pembuatan Aeroangkasa (AMRC), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama bersama AIRBUS Helicopters Malaysia (AHM) Sdn. Bhd. melalui Perjanjian Persefahaman (MoU) ke arah meningkatkan lagi kualiti penyelidikan dan proses pengajaran dan pembelajaran khususnya di UPM dalam bidang aeroangkasa